Kontakt Os


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Om Os


Profil – Vi leverer grej efter vore kunders behov
Fyns Kran Udstyr har eksisteret siden 1969, vi har Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft og surring.
Sammen med kunderne har vi løbende udviklet løftegrej til specielle formål, meget af dette benyttes i dag over hele verden.

I vores serviceafdeling servicerer og tester vi løftegrej af enhver art, ligesom også ny installation, service og test af vakuum og krananlæg er en stor del af hverdagen.

På eget rigger værksted udfører vi kundespecifikke opgaver inden for wire og tovværk. Som eksempel kan nævnes flettede wirestropper og splejsede trosser, men også standard produktion udføres.

Når vi taler om løfteudstyr stilles der store krav til sikkerhed og dokumentation, hos Fyns Kran Udstyr har vi egne ingeniører, der udarbejder CE dokumentation og virtuelle belastningsberegninger på udstyr der står over for en certificering.

Med afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt 17 mobile serviceenheder er vi i særdeleshed landsdækkende, og kan tilbyde vore kunder en hurtig og kvalificeret service.

Historie – En virksomhed med historie…
Virksomheden har eksisteret siden 1969, hvor den blev startet af Villy Bøllingtoft – nu mange år senere er virksomheden igen tilbage i familien Bøllingtoft, idet Jackie Bøllingtoft (søn af Villy Bøllingtoft) er den nuværende ejer.

Jackie Bøllingtoft overtog virksomheden den 21. september 2004, og Fyns Kran Udstyr A/S har siden gennemgået en markant udvikling. Virksomheden har bl.a. opkøbt ABB’s tidligere kranserviceafdeling.
Ligeledes har virksomheden ekspanderet i relation til medarbejderstab, således vi i dag er ca. 100 medarbejdere.

Vision – Den foretrukne leverandør…
Vi ønsker at være vore kunders foretrukne leverandør indenfor løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren. I relation hertil ønsker vi løbende at styrke vor position, således vi fortsat kan bevare og udvikle vores forretning.

Mission – Effektivitet og sikkerhed for kunden…
Vores mission er at tilbyde løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren, som skaber effektivitet og sikkerhed for vore kunder.
Vi bygger vores eksistensgrundlag på, at indfri de behov vore kunder har, og missionen understreger, at vi ønsker at sætte kunden i fokus.

Vi støtter:

Miljøvenligpakning

Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37

DK-5250 Odense SV

Danmark

Tlf: +45 7015 2015